oondra Uz je to tu zase... priste se zeptej O2 guru.Tady neni poradna pro koncove zakazniky O2 a podobným.

kozlicek Když oni s terminátorem neumí a na požadavky zákazníků kašlou - služba je jak je a nic se řešit nebude.

iTomB No právě... žádný, ale napak je to každou chvíly a když jim řeknete že jim to vyřešíte za min. cenu O2 guru tak už nic nechtěj vyřešit (poradit)... :-)

kozlicek Ja jim to vetsinou resim tam, ze je prepojim ke me ... Zrovna ted nedavno, LTE a sekali se mu videa, tak se ke me a ma tam 300M za 250,- 🤣

iTomB taky řešení ktere jsem již párkrát udělal... 😄 -)

sidi děkuji za podporu, je to přesně jak píšete :-) uznávám, že můj dotaz sem asi nepatří. Ale v tomto vlákně je jediná zmínka o terminátoru Zyxel na českých webech, tak jsem opportunisticky položil dotaz sem.

o měsíc později

Dobrý den. Nevíte, jestli by se vyplatil koupit Zyxel VMG4005-b50a, když současný modem ukazuje dosažitelnou rychlost kolem 35 mb, cetin mi odpověděl, že by se modem chytl maximálně na 30 mb/s, takže zrychlení není možné . Tak by mne zajímalo, jestli by tento zyxel zlepšil parametry linky natolik, že bych mohl přejít na tarif až 50 mb /s, zapojení jedním párem . Díky 😀

Proč to všichni furt řešíte když je tu ofiko Terminátor?

Lump200 Tak s**te na Vodafone a podobné fosílie kterým trvá integrace čehokoli roky. Osobně mám v jedné lokalitě VDSL od Metronetu s bondingem. Na skoro 1km vedení reálně 100 mbps. Za pětikilo i s v4 veřejkou a /56 v6 docela slušné v místě kde lišky dávají dobrou noc 😉

jcltm Chtěl jsem odejít, ale jakmile jsem si vyžádal KPU kód, tak mi volali, že bych musel doplatit slevu 7000 za telefon, jelikož mám dsl v balíčku s tarify, takže počkám do konce listopadu, kdy mi končí smlouva a pokud to do té doby nebudou nabízet, tak odejdu k tomu Metronetu pravděpodobně 😉

Lump200 a to bych se s nimi hadal. Co to je za balicek (podle faktury)?

Lump200 jenom blazen si mysli ze telefon od operatora je vyhodnejsí nebo zdarma...

zajdee Tak mne přišla odpověď z VF na dotaz ohledně přenosu DSL jinam: "Dobrý den,
                  děkuji za zprávu.
                  V tuto chvíli Vámi požadovanou službu nenabízíme a zatím nemáme informaci o tom, zda a kdy tuto technologii budeme nabízet.
                  Pokud zrušíte pevný internet, zruší se automaticky ihned i slevy na služby, které díky kombinaci právě s pevným internetem využíváte. Kontakt na Vás (xxxxxxxxx) předávám kolegům, kteří se s Vámi podívají na záležitost ukončení internetu a nastavení služeb. Ozvou se Vám telefonicky v nejbližších pracovních dnech.
                  Věřím, že s kolegy situaci úspěšně dořešíte."

📡 Telekomunikace.cz