cmgn hapi hapi, můj mail je matej.vanatko@netcom-Solutions.cz psal jsem ti to v SZ, ale při upgrade fora možná zprava už nedosla ;-)
cmgn Neboj, stále zájem platí ;-) Teď potřebujem tuto technologii, časem možná upgrade, až na něj bude čas a vyřízený papíry ;-)
lvacek miso7711 Ahoj, máš s tim PPP koncentrátorem na NE40 nějaké zkušenosti? Máme momentálně NE20 jako BGP gataway. Že by to mělo jít použít jako PPP koncetrátor už jsem zaslechl. Dá se na tom nějak rozumně shapovat? Komunikci s radiusem beru jako samozřejmost.
hapi hafieror zero cmgn AMD verze. Je možné si tam naklikat konfiguraci na prvním listu. Pak vyběhne cena. Je třeba si ten soubor stáhnout ikonkou vpravo nahoře a nebo si to nechat poslat na svůj google disk a tam si to otevřít. Snad to bude fungovat. https://drive.google.com/file/d/1obaUl8jat5RyoxFwCXKb2w4ERMP60Rqn/view?usp=sharing
hapi No ladim ještě detaily ale mám 1U, 650mm, 6xSFP+. 16core epyc rome. Intel nad 8core je finanční sebevražda. SPF+ jsou po dvou takže lze volit násobky po dvou portech.
hafieror hapi Pošli mi prosím na sebe kontakt na email na mandrake.user@seznam.cz když nám tu nejdou ty zprávy. Dík.
hapi Ta jediná ze 3 kterou supermicro ma :-) Ne vážně. Jenom tak sem nepostnu konfiguraci s komponenty který sem zdlouhavě dohledával aby to do sebe pasovalo 🧩
zero hapi no hele, jelikoz planujeme taky novou gw, tak by me zajimala offiko nabidka. Klidne na muj mail 🙂
seppuku klidně Vám jí za zálohu půjčím, a můžete si jí otestovat. Rok mi leží v kanclu, protože jsem nakonec nasadil Aristy.
pgb Zítra by mi měl přijít nový supermicro 8x lan, 4xsfp+, intel cpu, dual power, front io. Jsem zvědavý jestli to V7 probere. Když ne tak tam bude debian.