okoun tak proč nezacnes v tomhle podnikat sám ? A radis jinym jak by to meli delat ?

Začni dávat internet za 99Kc prijde mi to spravedlivější, misto toho aby sis nechal 98%... logika

Promiň nemyslím to nijak osobně. Ale zrovna včera jsem četl kritiku od cigosu na inzerát kde si nekdo dovolil nabidnout byt k pronajmu za 6k a tohle mi to tak trochu připomnělo. Prostě věc nabidky a poptavky, kdo jiny nez podnimatel by tomuhle mel rozumět nejlépe

hmm myslím že to nechápeš, já si rád zaplatím za něco co prostě dostanu, to mi i přijde férové, kdo říká že provize má být nějak malá? Ta může být klidně v tisících, proč ne....

Vsechny placene trziste jsou na tom obdobne.
Ale vzdy je to na nas, jestli chceme litat po cele CR, nebo jen kolem komina.
V NDR je bezne ze se cetuje za praci stovky km.

• k3ny replied to this.

Hele, já jsem teď poptavej.cz začal používat, protože nestíhám agregovat vše a za mě dobrý. A taky jsem k tomu byl a jsem skeptickej 😉

skdata najezd stovek km v Nemecku je trosku neco jineho nez v CR

skdata já jsem všude a nikde 😃 ale jinak Brno a velmi široké okolí.

cmgn
          Tak tam toho mate sost. My na druhe strane Republiky jsme na tom trochu hur s verejnyma nabídkama.

• cmgn replied to this.

k3ny
            To ano, ale pro spostu firem v CR je 60km uz daleko.

skdata ale prd. Nám chodí celá ČR a děláme po cele ČR. Akorát mnoho firem neumí sednout do auta a jet nějaký kilometry jinam.

to víš no, ne každej chce trávit pů lživota v zaprděným autě 😃

• cmgn replied to this.
              o 8 měsíců později

Potvrzuji, že i portál poptavej.cz je podvodný jako všechny další. Jak se zde již píše, nejlepší jsou vlastní kontakty a pro šikovného řemeslníka je v této době práce všude dost i bez vyhozených 6k, jako se to nyní povedlo mně. Zakoupené kredity nevrací, přestože se s poptávajícím nemohu spojit a nadále spolupracovat (ani telefonicky, ani přes mail, nijak, možná dokonce dotyční nikoho neshánějí a jsou to vymyšlené profily ze strany poptavej.cz). Vrácení kreditů podmíněno ukončením poptávky, která ovšem nemusí být ukončena několik let, jak mi právě sdělila jejich operátorka, jejich garanci ověřených uživatelů nevěřím, už jsem si mezitím stačila dohledat, že se to děje oboustranně. Reklamovat nelze. Podvodný systém.

jenovefa
                Vážená paní Suchánková, mrzí nás Vaše nespokojenost s našimi službami, nicméně se musíme ohradit proti Vašemu nařčení ohledně nereálnosti poptávek. Veškeré naše poptávky jsou vždy telefonicky ověřovány a jsou reálné, což je naprostý základ našeho podnikání. Na základě Vašeho podnětu jsme prověřili poptávky, o kterých v recenzi hovoříte, a oba poptávající nám hovor ihned zvedli a potvrdili, že nabídku od Vás obdrželi, nicméně je neoslovila a tak pokračují v hledání jiné vhodné firmy. Bohužel opravdu není možné vrácení kreditů z důvodu, že Vaše nabídka nebyla poptávajícím zvolena mezi dalšími nabídkami pro finální realizaci poptávky. Vrácení kreditů je stanoveno dle předem daných pravidel a to následovně. Pokud si zobrazíte poptávku do 24 hodin od zveřejnění a poptávající Vám oznámí, že poptávka není aktuální, neprodleně zavoláte na zákaznickou linku a my Vám kredity vrátíme. Což se tedy Vašeho případu opravdu netýká. Žádáme Vás tímto, abyste přestala naši společnost poškozovat nepodloženými pomluvami a to jak skrze Váš tak i další fiktivní profily. Lada Kurážová, Marketing director projektu Poptávej.cz.

Naše zkušenost je, že poptávky (v našem oboru) chodily jen od různých úřadů, firem různých jejich kamarádíčků a podobně. Nevím jak kdo, ale my jsme nepotřebovali ani nechtěli dělat křoví nějakým úřednickým trubkám, které si stejně pečou svoje uplacené nebo naprosto nesmyslně zadané zakázky pro kamarády. Důkazem toho je, že se několikrát stalo, že dotyčný "poptávající" nakonec volal a škemral, že se mu do soutěže přihlásilo málo dodavatelů, ať dáme nabídku :-D
                K tomuto zjištění stačilo jen těch pár zkušebních poptávek a poté jsme službu poptávej.cz s díky vypoklonkovali.
                Ovšem chápu, že pro různé "dobráky" s dostatečně odolným žaludkem je to krásné řešení - třeba ti, co vyhráli INDOŠ jsou z ní nadšeni...jelikož mohou zůstávat stále přisáti na veřejné peníze a dokáží správně pomáhat s návrhem parametrů poptávky. :-(

o 5 měsíců později

Zdravím, firma POPTÁVEJ je forma novodobých šmejdů. Mají to dobře nacvičené. Telefonní hovor za cca 10 tisíc korun. Naslibují a pak se operátorce nedovoláte. Výpověď služby nejde, pokud nezaplatíte, je už od roku 2006 stejná plná moc, kterou na vás uplatní právní zástupce. Hovor, kterým jste údajně udělali závaznou objednávku nejde získat, pokud se nevzdáte nároku na možné použití u soudu. RADA, POKUD VÁM ZAVOLÁ NĚKDO Z POPTÁVEJ. CZ - RYCHLE ZAVĚSTE !!!!!!!!!!

Goro
                  Vážený pane Goro,
                  chtěli bychom tímto reagovat na Váš příspěvek výše, který se týká Vaší
                  nespokojenosti s poptávkovým systémem. Pravděpodobně došlo spíše k omylu, co
                  se týče označení našeho projektu Poptávej.cz a našich služeb poptávkového
                  systému jako důvod Vaší nespokojenosti. Na trhu jsme teprve od roku 2015,
                  tedy určitě není možné, abychom s Vámi komunikovali již v roce 2006.
                  V případě jakýchkoliv řešení je možné se vždy dovolat na naši info
                  linku 601 601 581 a to v době od 08:00 do 16:30 hod. každý všední den a v případě
                  žádosti o záznam objednávkového hovoru Vám bude vždy vyhověno. Samozřejmě
                  nás mrzí Vaše negativní zkušenost, nicméně se téměř s jistotou nejedná o
                  zkušenost s Poptávej.cz. Požádáme Vás tedy o odstranění tohoto hodnocení.
                  Děkujeme Tým Poptávej.cz

Pán výše má pravdu, 2014 mě ještě nespamovali.
                  Můžete sem dát odkaz kde si u Vás zruším email adresu, ať mi nechodí Vaše nabídky?

helapc
                    Dobrý den,
                    pokud nemáte nadále zájem o zasílání poptávek, kontaktujte prosím kolegy na tel. 601 601 581, případně zašlete svůj požadavek na info@poptavej.cz a vše bude obratem vyřízeno. Děkujeme. Tým Poptávej.cz

Děkuji za odpověď. Email jsem odeslal.

📡 Telekomunikace.cz