drastys hapi Cube PRO ma nejaky problem proti WAP... u nas pokazde, tak o 15-20dB horis signal oproti "klasickemu" CUbeAC... Ted vyzkouseno proti CubeSA vysilaci a tam teda vyrazne jiny signal... tak jak by mel mit a zatim jede v pohode
hapi drastys mám tam wAPx3 a proti je CubeG ac. V tom označení je už docela bordel. Jde tedy o AD verze a nechodí to.
drastys A ještš jedna zajímavá věc u Cube PRO, zatím každý CubePRO co jsme připojili, tak ma v GUI RX sector 101 ... nevím jestli je to chybné zobrazení, ale mělo by se to měnit nebo se mýlim?
tulo Ja mam ako klientov 2x nray obidva maju rx 96 a cube ako AP ich vidi jedneho a 101 a druheho 102
Puski hapi wAPx3 mám obecně problémy s dosahem. Je skoro poloviční oproti klasické wAP. Měl jsem vyzkoušeno. Prohodil jsem klasiku za x3 a polovina stationu se ani nepřipojila. Nebo jestli jim furt blbne to přepínání mezi anténama. No kdo ví.
hapi hned jak se to spojí tak je signál -68 což je prostě špatně a za pár minut se to začne rozpojovat. Jinde je proti tomu nray a tam je to v pořádku. Další místo s podobnou vzdáleností je už na nových AY tedy CubeG-SAay proti CubeGay tam je to v pohodě. Může to samozřejmě být wAPx3.
drastys hapi nam se presne takto chova Cube PRO-ay proti WAPu, klasicky CubeAC-ad jede v pohode a CubePRO-ay proti CubeSA taky pak v pohode.
mirek_k drastys Problém ay proti WAP ad jsem reportoval na support. V druhém e-mailu mi napsali, že mám jednotku vrátit a dali mi ref. číslo. Ještě jsem se nedostal k sundání.
Rox169 Je Cube SA použitelné s více klienty, nebo se pořád odpojují? Vím, že jeden klient není problém,ale více jak jeden? Zkoušeli jste nový ROS 7.6?
Rox169 už Vám to chodí dobře? Přemýšlím, jestli se nejednalo o nějakou první HW revizi, která je problémová...funguje to vůbec někomu dobře s více klienty?