Abych se tedy i já podělil za NejPřipojení.cz o svoji zkušenost...MASAKR. Jednou z našich podmínek dodávat někomu zákazníky je volat na naplánování termínu instalace nejpozději následující pracovní den, protože lidé jsou netrpěliví a mezitím jim může zavolat někdo jiný. Pro drtivou většinu ISP samozřejmost a standard. Pro hvězdičky byl standard týden a více. To samozřejmě většinou moc lidi nečekali a službu si objednali jinde.
Nejvíce mě však šokovalo, když jsem mlaďoučké manažerce řekl "tak ať tam udělá pan jednatel haló, rozdá případně symbolické pokutky a třeba se na těch pobočkách začne dělat"¨ a odpověď? 😃 "Nó, to ani pan jednatel nemůže ovlivnit chod poboček a nemá to jak změnit". Zvláštní? ANO!
V první chvíli mě přišlo, že je to tedy asi bílej kůň a hvězda prádelna peněz. Ve výsledku to snad dává i největší smysl.
Přátelé a kolegové,
správný obchodník si umí svoji cenu obhájit. Když jdete s borcama na pivo, taky vybíráte podle kvality piva, obsluhy a prostředí. Otevřít si přeci ve středu města zaplivanej pajzl a mít pivko za 27 Kč vás neudělá úspěšnými. 🙂
Neřešte tedy, že hvězdáři to dávaj za 250 Kč, ale zaměřte se na vaše výhody. Jsem takřka naprosto přesvědčený, že s porovnáním s nimi bude výhod vskutku mnoho! 🙂
Ať to šlape! 🙂
P.S. s hvězdáři jsme spolupráci velice rychle ukončili. Stálo nás to několik set tisíc, ale zkušenosti si za peníze nekoupíte. Pokud se s nimi v pokrytí překrýváte, dejte vědět a rádi vás zařadíme do našeho portfolia nabízených služeb .)