to je fajn...problem zacina ked ti to mobilkar pospaja s paušalom, telkou, netom....a ty len za zakladny net s TV pytas skoro 20E
sweet.tv - netestoval jste to někdo?
pintero starnet má ale vlastní platformu a koupit ji pro ne jejich zákazníka nemůže, takže tohle nepovažuji za konkurenci sledovanitv. Bavme se o Kuki, lepsitv, vodafontv, Skylink TV apod., prostě ty služby které můžu nakupovat i já. Tam ta cena nižší nebude. Možná jen skončí doba, kdy to budeme řešit my a necháme na zákazníkovi, ať si nakupuje co chce, aspoň mi s tím ubude práce.
Jinak já jsem zákazníky informoval o změně ceny v srpnu, následně v listopadu a pak v prosinci a je pravda že někteří sledovanitv zrušili, ale šlo o ty, co to moc nevyužívali.
Má to spoustu porodních bolestí, třeba se mně nedaří přihlásit přes web, v aplikaci jsem zadal jméno a heslo. Když dám vygenerovat nové heslo, tak mně přijde email v ruštině, ale heslo nepřijde, ale možná skončí ve spamu.
No a rozhodně to GUI je úplná tragédie, v tom se se sledovanitv nedá vůbec srovnávat. Snad na ovládání zapracujou, nemám nejmenší problém sledovanitv zrušit a přejít někam jinam.
Dnes jsem si to aktivoval a aplikace pro androidtv beha pekne, prepinani prakticky okamzite. Ma to nelogicke zpetne prehravani, ale jinak je ovladani pohodlne a zvyknou te na to da. V zakladu novasporty, eurosporty atd. Otazka je jak to bude s cenou. Pise mi to 75Kč, ale standardní cena by asi měla být přes 200,-
- Upraveno
Aktivoval jsem, jak se tu objevilo info. Proti O2 TV to má na pohled horší kvalitu, asi 4 dny třeba místo ČT24 byly jen pruhy. Náhodně 2-3 programy " kostickuji", jako když je špatný signál . V tu samou dobu ostatní v pohodě. Na různých tv, v tu samou chvíli, vždy na Chromecast 4 , jak normal, tak verze HD.Připojení přes VDSL s dostatkem volné kapacity.
jj problem s programama CT je tam vcelku casto. za poslednich 14 dni jsem se parkrat prihlasil a polovicka programu CT jenom preskakovala
ČT kanály se v poslední době serou i u Interaktivní TV a to poměrně dost často. Poslední problém přímo v živém projevu předsedy senátu. Ideální čas
Za mna celkom spokojnost android tv app obraz slusny
dnes za 25 Kc / mes
dnes za 25Kč ale s dovětkem, že po měsíci za 239Kč /měsíc ... docela palba
- Upraveno
Ja mám všude 3 eura měsíčně v případě předplatného x počet měsícu max 12 za 36 euro .
:-)
Tak jsem si předplatil těch 12 měsíců za cca 900kč tak snad to vydrží celý rok.
- Upraveno
martas00 mi to ani na tu cenu nepustí. Buď 25kč nebo mi to dává free 30 dní jako novému uživateli
- Upraveno
Dělal jsem to na pc v profilu jsem klikl na předplatné nabidlo mi to 7euro za měsíc to jsem odklikl že nechci a znovu šel na předplatne a chtělo to 3eura na měsíc a když jsem klik předplatit hodilo mi to dalši varianty co jsem psal.
martas00 hmm zajímavé, zkusím. Každopádně psal jsem jim na chat zákaznické podpory ohledně toho jak dlouho trvá těch 25kč. Zatím bez reakce
zkus se tím proklikat. Na telefonu mi to upředplatneho na 12 měsíců ukazuje částku 1099kč nevím proč maji všude jiné ceny tak snad ti to vyjde.
To je strašná bojovka. Různé ceny, různé nabídky různým lidem. Začínám z toho mít špatný pocit, jako by to dělaly děti... Taky jsem psal operátorům - ač jsou údajně online, zatím bez reakce...