Máte někdo zkušenost přechodem od Starnetu? Potřebné dokumenty pro změnu poskytovatele jsem nikde nenašel a chtějí stále tisícovku za ukončení smlouvy?
OKU kód a praxe u ISP
cize len tak mimochodom tymto padaju akekolvek viazanosti? Ziadnych 24mesiacov? Jak to riesia velke firmy? Neverim ze len tak pustia cloveka....urcite maju daky figel na to
midnight_man Ze zkušenosti třeba můžu poreferovat o Vodafonu. Jakmile jsem si v zákaznickém portále zobrazil OKU kód, tak hned druhý den volali copak se děje že jsem si to zobrazoval, jestli mám nějaký problém a vyptávali se
- Upraveno
davidp Já teď psal do NEJ mailem o OKU kód a než ho poslali, volali druhý den z callcentra že spolu určitě vymyslíme retenční nabídku Když jsem řekl že přecházím kvůli absenci a naprosté ignoraci IPv6 (o tom jak mi chtěli pronajmout IPv6 adresy za 50 Kč za kus už jsem tu kdysi psal), nezmohla se telefonistka na slovo a OKU jsem měl do minuty v mailu. Podle mě to ale není v pořádku, OKU musí poslat na žádost ihned bez zbytečného odkladu, ne až po telefonní přemlouvačce...
jcltm
OKU kód mám být součástí smluvní dokumentace a ne na vydání. Podal bych podnět k regulátorovi ...
Aspoň bude mít miň času buzerovat slušný operátory.
- Upraveno
Tak jsem poprvé zkoušel "přenášet" (tzn ukončovat) O2 DSL k nám na bezdrát. V neděli odpoledne jsem napsal na O2 mail s údaji, v pondělí odpoledne se vrátilo potvrzení, celé viz printscreen mailové komunikace níže.
Tak jenom ostatním, aby věděli, jak to funguje.
A případně můj dotaz pro zkušenější - tímto je to hotové? Co si představit pod frází "služba je jen v dělitelném baličku" - mám toto nějak dál řešit? V tuto chvíli už kontaktovali i zákazníka / budou ho kontaktovat?
Děkuji.
Tak jenom pro archivaci a budoucí generace - na tento mail je jim potřeba ještě v den přenosu odepsat, že přenos služby byl ze strany přejímajícího operátora úspěšný a že to mohou u sebe zrušit. :-)
arrabbella Jak během toho probíhá výpovědní lhůta? Případně doplacení za poskytnuté služby a nebo vrácení přeplatku?
martas nijak, konec, finito, zero, nada. Zákazník prostě končí ke dni přenosu.
stepan_benes Služba jako taková ano, ale zákazník musí třeba vrátit setopbox, modem, případně zaplatit smluvní pokuty atd. Je to tak?
stepan_benes K čemu teda ve smlouvě uvádíme těch 30 dní výpovědní lhůty?