a to sa s tými ich akože držiakmi dá takto doladit?
Nove Wave LR (nano) 60G PTP vs. AF60G LR - Zkušenosti
midnight_man Wave LR jo, nano je na trpeliveho ladice, hlavne leva prava. Skoda ze se na nano neda ten velky drzak dokoupit.
Nemáte náhodou niekto v ceste 60GHz vedenie 22kV? Je to veľký problém? Plánujem nasadiť Wave-LR ale priamo vo výhľade idu 3 linky 22kV
Ďakujem
- Upraveno
Už se mi tam asi přes 4 firmwary podařila dostat verze 3.3.0, ale když to chci přepnout s PTMP na PTP, tak dostanu hlášku: "Generic Error Something went wrong. Please share support file with Ubiquiti team". Dělám někde chybu?
Edit: Tak to vypadá, že to neuloží žádnou změnu v nastavení. Pomůže reset do defaltu?
První co bych automaticky vyzkoušel je factory / default reset a pak uvidís.
- Upraveno
To jsem zkusil a pomohlo, bylo to potřeba na dvou jednotkách ze 4. Další dvě jednotky pro změnu umřely úplně. Chvíli na ně šel Ping na 192.168.1.20 a potom to umřelo úplně. Tak nevím, jestli to mám hodit do popelnice…
Ne, DHCP tam určitě není. Ani nemají podle nmapu otevřeny žádný port, tak předpokládám, ze to bude v nějakém revolvery módu…
miract tftp zkoušels?
Zitra jdu na místo a budu zkoušet.
Můžu tam tím tftp nahrát rovnou poslední firmware 3.3.0? Jakého sw pro tftp pro widle používáte?
Jak jsem zjistil, tak lék na ubnt je reset do defaultu. Zkoušel jsi?
Nasadili jsme spoj Wave LR a neustále ten spoj v klidu vykazuje létající latence 0 - 30 ms?
Je to normální stav? Díky