gemb pixall No prave ten problemovy SFP+ port je najvacsia chyba ktora mne brani to nasadit a pise sa o tom mraky. S firmwarom sa zrovna do toho nehrnu.
gemb jap Cize po reklamaci a asi vymene za novy kus vam to SFP+ funguje uz v poriadku? Ja som mal za to, ze je to proste nedoladene vo FW, taktiez uplne prve kusy sa vracali resp tiez reklamovali kvoli problemom, aj ich tu niekto postoval, zostavali im z toho prazdne paraboly.
felix jap Aha, mě zlobí jedna strana spoje na 80m komínu (RX Errory na SFP+, jedu na metalice) a stále čekám na funkční FW. Takže nečekat a reklamovat?
tulo Do prdele tam. Ja mam spoj z eu store nevybaleny uz rok v sklade dufam ze ma vadne sfp a uz bude pp zaruke.
jenya tulo Stejně ho ještě dva roky nevybalíš 🙂 a až na to dojde, metalika jim funguje naštěstí dobře.
hapi nevim co je myšleno tou alfou když 5 měsíců je dostupná beta která peakuje latencí a to OK není. RC zdá se vyřešila ty peaky v latenci a asi ještě něco dalšího protože ten spoj (Wave LR) aktuálně mohu velmi lehce a pomocí pouze čtyř tcp spojení saturovat na plné gigo (950Mbit) jednosměrně. Za mě ok.
hapi takže před 5 měsíci. Jak před pěti měsícová verze souvisí s den starou RC? Obzvlášť když bety, tedy verze po alfa verzí, nejsou OK.
crazyape pixall Mohu se zeptat prosimte na detaily toho 60g prez dreveny okenice? Zvazuju taktéž ze to testnu. Klasika kostel, okenice pod uhlem 45 stupňů drevo tak centimetrove. Aktuálně prez to jede alfoplus17ghz a chybí mu 10dB. Ty to mas prosimte na jakou vzdálenost?
pedro4444 crazyape mna zas zaujima ze ci tej 60 bude vadit aj taky jemny farebny nastrek lebo obcas si clovek nevyberie a antena musi ladit s prostredim 🙂
hapi když jsem v pátek odjížděl od spoje, bylo tam -52. Netuším na co konkrétně to ve vzduchu reaguje.
gemb hapi asi aj hradky beamformingu, to iste u nas, na 3,9km - 41 som naladil, vecer som k tomu sadol, ze to pozriem a malo to -38 a teraz pise ocakavany signal -35, pritom povodne bol ocakavany signal -40 🤣