- Upraveno
Ne veľké vzdialenosti je to kravina ale do 1km v pohode
Ne veľké vzdialenosti je to kravina ale do 1km v pohode
ja som to mal v plane vyuzit ako primar ak to da 1,6Gbit FD a do zalohy ray3 17ghz. Je mi jasne ze slaby dazdik to hned rozpoji a tá 5ka bude pravdepodobne k ničomu.
coolerman1 vhladom na to aky zisl to ma tal by som tk na 2km bez zalohy dal v pohode. Af60 lr na 1,7km bez zalohy nam za rok padol mozno 1minutu casu spolu a to ma znacne nizsi zisk anteny. Samozrejme 68GHz.
Chtěl jsem doladit signál na protistanici a mám následující poznatky
na 99% vzdáleností bude prostě stačit zaměřit na ten puškohled...
to ma nejaky vlastny puskohlad? :-o
je to skor take plastove nic, ako na AF60LR atd.. ma to aj Wave Nano/LR... Na zaklad staci.
zrejme myslel linkrate, vzdialenost, signaly atd.. proste vsetky porovnatelne data
a ping pres ten spoj v klidovem stavu je v pohode? Nedela to takovy kopce jak LR verze s poslednima firmwarama?
2,2 ms to je průměrná latence na ten zaktaznikuv routeru, tedy +/- latence nezatizene linky
julian nejraději to má vše nad 64800, kdy se to spojuje již maximální linkovou rychlostí
A aká je tá maximálna linková rýchlosť ?
Síce je spomínané toto:
julian ukazuje to, že to přenáší 1,3GbpsFD, nebo 2,2GbpsHD a věřil bych tomu), latence pokud něco projde je cca 20-25ms
Lenže je to maximalná kapacita ? Alebo je aj možná vyššia ?
Miso
A aká je tá maximálna linková rýchlosť ?
Lenže je to maximalná kapacita ? Alebo je aj možná vyššia ?
omlouvám se přítomným, ale díky okolnostem to líp změřit nemohu, s testováním jsem nepočítal
Má niekto na predaj Wave pro spoj? Kúpil by som ho za +premium oproti original cene.
Wave Pro mi pride ako Columbova zena. Kto ho realne ma/pouziva, okrem asi dvoch ludi co som tu odsledoval?
TES od novembra nic. Na otazku k dostupnosti odpovedia ze "nevieme, musite sledovat"... Tak ja neviem ci nechcu moje peniaze alebo ako...
Nemate niekto nejake podpultove novinky ?
📡 Telekomunikace.cz