rado3105 Pleteš X věcí dohromady a evidentně problematice vůbec nerozumíš...
Takže si uděláme takový malý výpočet třeba pro můj případ, ju? Já nemám ani FVE ani svoji zásuvku, takže nabíjím venku za 8,30 Kč vč. DPH / kWh. Všechny ceny budu počítat s DPH, na procenta je to jedno... A budu uvažovat ať nežeru 40 dní, kdy musím škrábat okna... Ročně najezdím 40-50 kkm, budu uvažovat 40k, kdy dálnici mám zhruba 30%, zbytek okolo města a město.
Tesla Y LR - 49000 EUR vč DPH (kde si přišel na 60 nechápu)
VW Passat - nejzákladnější benzínová verze za 850 kKč, tzn. 34000 EUR - rozdíl tedy 15000 EUR, ok.
Pojištění na obě auta je dneska +- stejně, ale ať nežeru, dám v neprospěch Tesly 10000 Kč ročně.
Průměrná spotřeba Tesly za rok s moji nohou a kombinace 30% dálnice, 70% zbytek. Budu uvažovat rovnoměrné rozložení kilometrů v roce, protože jezdím +- furt stejně.
Prosinec - únor, cca 20 kWh / 100 km (víc topí) - 10000 km = 2000 kWh
Listopad a Březen - cca 18 kWh / 100 km (zimáky, horší odpor) - 6667 km = 1200 kWh
Duben - Říjen - cca 15 kWh / 100 km - 23333 km = 3500 kWh
Dejme tomu ztráty nabíjením a Sentry módem cca 10%, takže ve výsledku = 6700 * 1,10 = 7370 kWh, takže 61 171 Kč
Spotřeba Passata - dovolím si zanedbat lehce větší spotřebu topení, čímž mu trošku pomůžu
Listopad - únor - 7l / 100 km - 13333 km = 933,3l paliva Natural 95
Březen - Říjen - 6l / 100 km - 26667 km = 1600l paliva Natural 95
Nebudu tu počítat ztráty času v zimě při škrábání apod. Tam je to jasný, tam Tesla vede na plné čáře. Při ceně benzínu, která je teď, tzn. dle CCS cca 36 Kč/l jsem v tom za 2533,3l x 36 = 91 198,80 Kč
Takže, když nepočítám nějaké časové rozdíly, které třeba u mě vychází naprosto jasně v neprospěch spalováku, započítám ztráty nabíjení i Sentry módu a dokonce dám o 10000 Kč ročně dražší pojistku u elektromobilu, tak jsem pořád na úspoře krásných 20000 Kč, tzn. 800 EUR ročně. To by člověk řekl, hmm, 18 let, než se ti zaplatí rozdíl mezi kupní cenou Tesly a Passata. Bez započítání výše uvedeného, vyššího komfortu v Tesle apod....
Nicméně, on ten Passat bez servisu jaksi jezdit nebude že :-)
Záruku mají oba vozy v podstatě stejnou. Tesla 80 kkm / 2 roky, Passat 100kkm / 5 let. Nicméně, s mým nájezdem jsou to 2 roky na oba, neřeším... Ale u Tesly mám navíc 8 let / 192 kkm na baterie a pohon. To u Passata nemam :-) Ale budem věřit, že obě auta se za 5 let neposerou. Obě budou mít naběháno 200 000 km. Passat bude dávno po záruce na pohonné ústrojí, Tesle akorát skončí. Takže minimálně 3 roky mám větší klid u Tesly, než u VW.
Ale hlavně, těch 200 000 km v Tesle mě na provozu nebude stát vůbec nic na pravidelné údržbě. Kdežto na Passatu, když nebudu kunda a budu měnit olej co 15000 km, mě jen výměna oleje a filtrů přijde na cca 60 000 Kč, tzn. 2400 EUR. Takže za 5 let už mám rozdíl pořizovací ceny pouze 9000 EUR. Co takové brzdy a další spotřebák? Na elektrice neřeším, na Passatu to bude co 40-50 kkm? Takže minimálně 4x brzdy. Dalších klidně 800 EUR ušetřených. A takhle můžeme pokračovat.
Nebudu vůbec porovnávat výbavy těch aut. Do toho se mi nechce. Pokud bych ale koupil místo Tesly Y LR Teslu Y SR, tak už za těch 5 let mám cenu aut vyrovnanou. U LR to bude holt 7 let.
Nicméně, to vše za předpokladu, že cena benzínu bude pořád v čase konstantní a já si v mezičase nezřídím dobíjení doma za 4 Kč (ale i třeba o dost míň) z vlastní zásuvky. V tu chvíli už je za 5 let vyrovnaná i LR verze..... A to ani nezmiňuju že v Tesle LR mám výkon kolem 350 kW použitelný od 0 otáček, kdežto v Passatu mám ušmudlaných 110 kW a ještě s nějakou převodovkou... Ve které by se mimochodem 3x za 200 000 km měl taky vyměnit olej za dalších 800-1000 EUR jen to hvízdne.....
Jako o čem se tu bavíme?!
A k tomu hoření....
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-po-narazu-do-stromu-uhoreli-tri-lide-u-auta-byl-opily-muz-mozna-ridic-188132
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-mladik-uhorel-v-aute-rizenem-opilym-ridicem-justice-zkrouhla-odskodneni-spatne-rozhodl-nejvyssi-soud-40487500
https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/317578-cerny-ctvrtek-na-silnicich-zemrelo-10-lidi-tri-z-nich-uhoreli
Jako, tohle jsou jen blitky.. sorry... Rozhodně se budu víc bezpečněji cítit v něčem, co sice může hořet, ale nemůže bouchnout. Na rozdíl od benzínu..... A benzínový auto ti dokáže odpálit každý šmudla se zapalovačem a doutnající šňůrou... když jsme u toho... baterii opravdu jen tak neodpálíš.... Navíc, není výbušná... Co by tam asi tak bouchalo že.....