eagle005
Super, ale pokud budu nabíjet přes noc na firmě, znamená to pro mě další auto do rodiny na dojíždění do práce a to se mi musí projevit ve mzdě, nebo tam nemůžu zůstat. Lepší by bylo mít možnost nabíjet el auto doma z fve za cenu tržní. Je ale možné vůbec služební auto nabíjet za peníze mimo stanice k tomu určené? Neřešil jste někdo jak tohle vyřešit s finančákem? I kdybych dával v létě ten proud zdarma, tak lze to vůbec? Nebude se pak finančák divit, že půl roku jezdí firma zdarma a půl za peníze? Protože kolik firem nechává flotilu na firmě a kolik má techniky stále připravené se svým služebním autem. Někdy se může vyplácet i to, že daný člověk nejede 30km do práce, ale rovnou ve své lokalitě na servis. Nehledě na příslužby a výjezdy mimo pracovní dobu.
To že pak na planetě nejezdí další auto co celý den jen čeká je další věc proč mi nedává smysl flotila na firmě přes noc. Osobně jsem schopen každý den od května do září vysypat klidně 25kWh z mé aku do auta, ale muselo by být kam, ale hold není.