okoun No jen, že by aspoň z technického hlediska, neměl být žádný problém ji taky použít.
Elektromobilní polemika (Bylo: Huawei se vrátil do Evropy)
okoun Samozřejmě, že ne. Přece nebudu hlásit každé zaváhání. A upřímně ani nevím, jakým způsobem se toto nahlašuje.
darklogic škoda, já bych to hlásil ale je otázka jak ta situace vlastně přesně vypadala, ona ta Tesla je dost opatrná a stačí když ten kamion je vybočený a už prostě raději zpomalí jinak ale tohle není phantom braking.
phantom braking je když jedu a auto z ničeho nic začne brzdit třeba že se lekne nějakého stínu ale všude je jinak na cestě čisto.... což říkám tohle se mi nestalo...
- Upraveno
čas 24:28
nikde nikdo, a prej to není poprvé. Ono záleží jestli asistenty používáš nebo ne. Nesledoval jsem detailně tvoje video ale řekl bych že ne takže se ti to nejspíš jen tak nestane. Ostatně, ono je vidět kolik lidí nepoužívá ani tempomat. Pokud jedeš 300km po dálnici , máš tempomat na 143km/h tak někoho předjedeš a za 5 minut předjede on tebe a takhle klidně 5x a já stále tempomat. A přitom ty lidi mají výrazně lepší a dražší auta a vůbec to nepoužívají.
Samozřejmě aby se to uvedlo na pravou míru, pokud vlastníš Teslu tak si jí nebudeš pošlapávat a objektivita u majitele je rovna 0.
okoun Nemám problém s tím, že mi to říká, kam mám zabočit, anglicky. Ale vadí mi, když se to snaží číst české názvy anglicky, takže z toho vyjde úplný nesmysl. Taky nemůžu dát hlasový příkaz, že chci například na ulici Březinova apod. Tohle bych pak neoznačil, že to funguje "dobře"
- Upraveno
hapi Nikde nikdo, jen třeba návěs, přívěs nebo jiná předjížděná věc, která má vzadu samolepku s maximální povolenou rychlostí. V zimě Tesla začala číst značky a dělo se mi zcela běžně, že adaptivní tempomat při předjíždění kamionu na dálnici zpomalil na 90 km/h. Jó když byl předjížděný kamion špinavej, tak to bylo v pohodě Fantomové brždění, resp. připosrané brždění např. při objíždení podélně zaparkvaných vozidel na krajnici taky běžná věc. Takže jak píšeš, mně to neschází, protože jsem na to rezignoval
hapi no ale jak mám vědět co tam je za dopravní situaci u toho borce kterému to údajně zpomalí na 70? stává se mi občas když mi někdo chce vject do pruhu tak ho auto raději pouští a brzdí, je prostě opatrné, ale řekl bych že to bude krátkodobá 70tka a chyba v mapových podkladech, hlavně furt znovu opakuji že phantom braking není zpomalení na 70 ale je to brždění před překážkou která neexistuje.
já na dálnici jedu samozřejmě na pilota a ano občas tam jsou špatně rychlosti ale je toho hodně málo třeba na trase Praha Brno, tohle ale bude velmi brzo pryč když EU donutí Teslu aby četla značky i v ČR
Ale není to tak že bych na Teslu nenadával, tohle ale fakt nevidím jako problém, tohle je SW problém, horší jsou ty HW. Co mi u té Tesly vadí je třeba tužší podvozek to ano, ale jinak nic zásadního. Proč bych si kupoval auto za mega na které bych nadával?
S tím zpomalováním / zrychlováním mám jeden dotaz... Když jedu na tempomat (tj. ten základní autopilot) po dálnici, kde je dejme tomu omezena rychlost na 110 km/h, Tesla o tom ví, mám nastaveno MAX na těch 110 km/h. Pak ale omezení skončí, Tesla ví, že je tam už 130 km/h, ale MAX si drží dále na těch 110 km/h. Je nějaký povel na to, abych jí řekl, že už může změnit rychlost na 130 km/h? Myslím, že automaticky se to neděje a vypínat/zapínat autopilota mi příjde nepraktické.
darklogic No pozor autopilot není tempomat, autopilot je zatáčení dle pruhů + tempomat. Rychlost si to někdy změní zpět na 130 a někdy ne, proč tomu tak je zatím zkoumám
Ninak není třeba nic zapínat a vypínat pro okamžitou aplikaci rychlosti stačí kliknout na tu značku (v červeném kolečku) určující rychlost
okoun No pozor autopilot není tempomat, autopilot je zatáčení dle pruhů + tempomat.
Jedním kliknutím řadící páčky se spustí v podstatě adaptivní tempomat, dvojklikem pak i jízda v pruzích.
okoun Já vím, ale to mi moc nevyhovuje. Takže raději zapínám jen "tempomat" a když chci, přidám si k tomu i ty pruhy dvojklikem.
- Upraveno
darklogic Korigovat rychlost přes pravé kolečko na volantu. Když je člověk trochu šikovný, dá se poloprázdná dálnice jezdit na tempomat + korekce rychlosti kolečkem a nepouživát vůbec pedály.
no co dodat
zdeneksvarc takhle nejezdí každý kdo používá tempomat?
petrbacina nevím já neznám žádný ideální tempomat, každej má svoje mouchy čím více toho umí, ano ty tupé nedělají chyby ale zase tam to ale...
díky EU Tesla bude v ČR brzy číst značky a bude to vyřešeno.
okoun Je to docela ostuda, že teprve EU má přinutit Teslu dát do pořádku čtení dopravního značení
zdeneksvarc jj ta zlá EU
okoun EU je skvělá myšlenka a skvělý projekt. Bohužel, železný zákon oligarchie platí pro všechny organizace.