Další možná varianta je HUAWEI AP362.
Management: WEB/CLI/Cloud
Shaping ano
MESH
VLANy
LeaderAP - řídí až 12 dalších AP
https://www.wifihw.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=6315
Unifi, Omada, nebo ... ?
AIRCOM
Já měl na test 361 a oproti MikroTiku cAP ac je to skvělé. Co jsem to testoval doma (jako nic extra, apčka kousek od sebe tak, aby koukaly "čelem" na mě) na zahradě, tak signálově tam na nějakých 80 metrů byl rozdíl zásadní (na 5ce).. oboje v legálu na max, Huawei chytal i od telefonu mnohem lepší signál. Dozadu to svítilo skoro stejně jako Tik, takže ani tam jsem nepřišel o užitečný signál.
Ale to je v pořádku. Nikomu to nenutím. Jen si myslím, že vyjadřovat se o Huawei v tomto kontextu jako o číně a hodit ho do jednoho pytle jako je třeba Tenda není úplně spravedlivé.
eKit vychází z HUAWEI ENTERPRISE řešení a není "osekaný" o žádné funkce, k tomu prodloužená záruka na 3 roky.
Myslím, že k dotazu "... nebo...?" to je naprosto relevantní alternativa.
Nabízíme i na odzkoušení a máme velmi dobrou zpětnou vazbu.
GS i Hua si zkusíme, díky za tipy
- Upraveno
gemb Tohle U6-Pro nedělá. Jak jsem tu už před notnou dobou psal, za mě ta ve finále drobná úspora oproti U6-Pro nedává smysl, pokud to tedy není na velmi nenáročné použití typu jeden mobil + občas NTB někde do malého kanclu... Za mě je primární problém v tom že to má rádia od Mediateku. U6-Pro má Qualcomm a je to fakt znát.