AIRCOM No do číny za cenu Unifi bych fakt za sebe nešel...

Ale to je v pořádku. Nikomu to nenutím. Jen si myslím, že vyjadřovat se o Huawei v tomto kontextu jako o číně a hodit ho do jednoho pytle jako je třeba Tenda není úplně spravedlivé.

eKit vychází z HUAWEI ENTERPRISE řešení a není "osekaný" o žádné funkce, k tomu prodloužená záruka na 3 roky.

Myslím, že k dotazu "... nebo...?" to je naprosto relevantní alternativa.

Nabízíme i na odzkoušení a máme velmi dobrou zpětnou vazbu.

svestka K mnou zmíněnému Grandstreamu... má řízení přístupu i na Per-Client (ve zvoleném ssid)/Per-SSID, scheduller, mac, atd.. Pokud použiješ Per-Client (využívám pro hosty) nebo Per-SSID, vytvoříš k tomu profil s časovým oknem, Downloadem a uploadem. Stačí si lehce pročíst jejich web.

GS i Hua si zkusíme, díky za tipy

o 5 měsíců později

Mal som asi 4 roky tplink eap225-outdoor, nevedel som o tom, fungovalo bez chyby. Teraz som to upgradoval na eap650 s wifi 6. Do notebooku (x220) som si kupil wifi 6 kartu - intel ax210 a ide to 720Mbit/s. Spokojnosť 🙂.

rado3105 Já ti nevím, linkspeed mám s U6-Pro na NTB i na mobilu 2400 Mb/s...

jcltm na U6+ mam link 2000 daco a ide to 500 😃

gemb U6+ je v tomhle nějaké divné, osobně s tím nemám moc dobré zkušenosti. Na U6-Pro reálně protlačím na Speedtestu cca 2/3 linkspeed, dokud to tedy nelimituje 1GbE...

• gemb replied to this.

jcltm hlavne na U6+ ked dam 160MHz kanal tak kazdu hodinu DFS scan...co spolahlivo odpoji zariadenia tak na pol minuty....takze je to nepouzitelne, nespolahlive...jedine 80MHz a indoor

gemb Tohle U6-Pro nedělá. Jak jsem tu už před notnou dobou psal, za mě ta ve finále drobná úspora oproti U6-Pro nedává smysl, pokud to tedy není na velmi nenáročné použití typu jeden mobil + občas NTB někde do malého kanclu... Za mě je primární problém v tom že to má rádia od Mediateku. U6-Pro má Qualcomm a je to fakt znát.

rado3105 To furt nic neznamená. Těch 2400 Mbps linkspeed a reálně gigabit mi dá naprosto v klidu i můj záložní Dell Vostro 3550 s Intel AX200 kartou. Taky rok 2011. 720 Mb/s je na Wifi 6 divný linkspeed, pokud tedy nejsi někde daleko od AP ale hned u něj.

📡 Telekomunikace.cz