pintero Jo to mas pravdu jakmile lokalita vytezena tak jsou v loji ... jsou financne motiovovani za kazdeho klienta a za kazdy nove postaveny bod .... proto taky stavej nesmyslene nahusto i kdyz zohlednim 60g tak stavej bod po 60 az 100 metrech po cely vesnici s dobrou viditelnosti je proste ekonomicka chujovina jediny ze zarusej eter na max ... mistama rusej sami sebe a maj problem sami ze sebou 😃 ... zatim co jsem vypozoroval nejhur dopadli ti co pristoupily na jejich hru a sli dolu s cenou misto aby sli nahoru s kvalitou sluzeb ....

Před mnoha lety jsem se bláhově domníval, že stížnost u ČTÚ má šanci na úspěch. Kolegové si na *🕸️ stěžovali. Firma, na kterou si stěžovali, zcela jistě má velmi dobré známé na zmíněném úřadu a její technici nepochybně věděli o přesném datu, místě a snad i hodině měření. Ve zmíněné lokalitě pak v pravý čas všechno dálkově nastavili do latě a po kontrole zase zpět (zjištěno z dlouhodobého skenování, jehož výsledky ukázali měřícím technikům - to ovšem ČTÚ nebere jako důkaz).

*🕸️ vyšel z kontroly bez ztráty hvězdičky i jediného zákazníka 😭

Kolegové ovšem stížnost odnesli tučnou pokutou sami. To by bylo, aby se nějaký prohřešek, na který se zapomnělo, nenašel🤔

Víckrát už si nestěžovali.

o 24 dní později

Někdo, kdo ví, jak je to s Goldware, Moderní komunikace atd? Prodali to starnetu?

Tak minimálně Moderní komunikace jo. Jediný akcionář STARNET, sro.

o 4 měsíce později

wwire
      JJ, modernikomunikace je prodana. už loni v srpnu začala škatulata, ale třeba říct, že u nás v horní dolní se o Apčko postarali celkem pěkně.(celkový upgrade), akorát tak nejak zapoměli dát lidem vedet, že udelali upgrade a že musí všechno nalinkovat znovu. Což jako sladit se s technikem, když objekt využíváte rekreačne pátek až nedele byl nadliský výkon.

petr

firma, na kterou si stěžovali, zcela jistě má velmi dobré známé na zmíněném úřadu a její technici nepochybně věděli o přesném datu, místě a snad i hodině měření. Ve zmíněné lokalitě pak v pravý čas všechno dálkově nastavili do latě a po kontrole zase zpět

Tyhle triky přece používaj všichni 😂 Jenom se o tom nemluví nahlas.

meter Mě vysvětli jak ten trik funguje.
        Tady projedou měřiči - naskenují MAC adresy a porovnají s nahlašenými. Pak vyzvou ke kontrole a opět porovnají MAC adresy. Pak asi tak za dva týdny opět projedou a porovnají MAC adresy. Pak pošlou účet za indoor kanalály nebo za nenahlášené spoje v jejiich databázi. Zajímavé je jen, že dvě firmy se stejným vlastníkem jedou na stejných indoor kanálech trvale. Skoro to vypadá jako by úřad používal mikrotik a nemohl s ním acčka od ubnt naskenovat...

selic Ano trefil si to presne na vse pouzivaji tika se kterym ale ani poradne neumi zachazet a jsou ochotny se hadat ze trebas u tika nejde zmenit mac adresa ze to neni mozny ......

• gemb replied to this.

ppp76 a uplne idealne je pouzivat UBNT a ine nez 20/40MHz kanaly, najlepsie 25 alebo 30MHz a mozu si merat takymto sposobom co chcu 🤣

gemb to je taky jeden z duvodu proc nekteri ubnt pouzivaji , protoze nez chovanci vyndaji spektrak tak nejdriv musi naskenovat tikem jinak sem nevidel ze by vytahovali ....

o rok později

Starnet komplet down? :-)

ppp76 byli cca 10 minut komplet down v té době. Všechny linky, web, zákaznická linka. Mám od nich nějaký Velkoobchod a popadalo vše.

10 min je málo.. to by chtělo tak den. Ale myslím si, že ve městech hvězdonet začne ztrácet klientelu. Kvuli optice T-mobile nebo jiným. Někde s nimi udělal přípolož, ale nepovedlo se to všude. Hlavně by mě zajímalo jak se dá taková přípolož vyjednat, když je to přímá konkurence.

laibir nevím proč by lidé z optiky starnetu měli utíkat k dražšímu t-mobilu?

okoun
                    Dražší T-Mobile?
                    Kde?

Garantovaná cena na 2 roky, to už dokáže přemluvit spoustu lidí.

kmotrik starnet má za 99 Kč 🙂 každopdně tahle cenová válka na optice mi připadá absurdní, škoda že takto neválčí třeba staviltele domů 🙂

okoun vím že starnet dělal akce třeba na půl roku za 99,- a pak plnou částku.

Aktuálně nabízejí internet v lokalitě za 299,- jo byla tam možná sleva za plachtu na plotě atd.
                        Dost mě zaujalo že nabízejí IPv6 zákazníkům... V tom mrdníku po akvizicích to musí být sranda.

kmotrik jasný ale tohle moc nikdo neřeší (2 nebo 0,5 let) podstatné je to velké číslo ceny na letáku, po 2 letech ti to také tmobile pěkně spočítá a není vůbec vyloučené že za těch 120 Kč měsíčně nebude instalace zdarma že...

No jestli má T-Mobile potřebu nabízet internet za 120Kč tak to už je konec světa za dveřma...

📡 Telekomunikace.cz