pintero Jo to mas pravdu jakmile lokalita vytezena tak jsou v loji ... jsou financne motiovovani za kazdeho klienta a za kazdy nove postaveny bod .... proto taky stavej nesmyslene nahusto i kdyz zohlednim 60g tak stavej bod po 60 az 100 metrech po cely vesnici s dobrou viditelnosti je proste ekonomicka chujovina jediny ze zarusej eter na max ... mistama rusej sami sebe a maj problem sami ze sebou ... zatim co jsem vypozoroval nejhur dopadli ti co pristoupily na jejich hru a sli dolu s cenou misto aby sli nahoru s kvalitou sluzeb ....
Starnet
- Upraveno
Před mnoha lety jsem se bláhově domníval, že stížnost u ČTÚ má šanci na úspěch. Kolegové si na * stěžovali. Firma, na kterou si stěžovali, zcela jistě má velmi dobré známé na zmíněném úřadu a její technici nepochybně věděli o přesném datu, místě a snad i hodině měření. Ve zmíněné lokalitě pak v pravý čas všechno dálkově nastavili do latě a po kontrole zase zpět (zjištěno z dlouhodobého skenování, jehož výsledky ukázali měřícím technikům - to ovšem ČTÚ nebere jako důkaz).
* vyšel z kontroly bez ztráty hvězdičky i jediného zákazníka
Kolegové ovšem stížnost odnesli tučnou pokutou sami. To by bylo, aby se nějaký prohřešek, na který se zapomnělo, nenašel
Víckrát už si nestěžovali.
Někdo, kdo ví, jak je to s Goldware, Moderní komunikace atd? Prodali to starnetu?
Tak minimálně Moderní komunikace jo. Jediný akcionář STARNET, sro.
wwire
JJ, modernikomunikace je prodana. už loni v srpnu začala škatulata, ale třeba říct, že u nás v horní dolní se o Apčko postarali celkem pěkně.(celkový upgrade), akorát tak nejak zapoměli dát lidem vedet, že udelali upgrade a že musí všechno nalinkovat znovu. Což jako sladit se s technikem, když objekt využíváte rekreačne pátek až nedele byl nadliský výkon.
firma, na kterou si stěžovali, zcela jistě má velmi dobré známé na zmíněném úřadu a její technici nepochybně věděli o přesném datu, místě a snad i hodině měření. Ve zmíněné lokalitě pak v pravý čas všechno dálkově nastavili do latě a po kontrole zase zpět
Tyhle triky přece používaj všichni Jenom se o tom nemluví nahlas.
meter Mě vysvětli jak ten trik funguje.
Tady projedou měřiči - naskenují MAC adresy a porovnají s nahlašenými. Pak vyzvou ke kontrole a opět porovnají MAC adresy. Pak asi tak za dva týdny opět projedou a porovnají MAC adresy. Pak pošlou účet za indoor kanalály nebo za nenahlášené spoje v jejiich databázi. Zajímavé je jen, že dvě firmy se stejným vlastníkem jedou na stejných indoor kanálech trvale. Skoro to vypadá jako by úřad používal mikrotik a nemohl s ním acčka od ubnt naskenovat...
Starnet komplet down? :-)
10 min je málo.. to by chtělo tak den. Ale myslím si, že ve městech hvězdonet začne ztrácet klientelu. Kvuli optice T-mobile nebo jiným. Někde s nimi udělal přípolož, ale nepovedlo se to všude. Hlavně by mě zajímalo jak se dá taková přípolož vyjednat, když je to přímá konkurence.
No jestli má T-Mobile potřebu nabízet internet za 120Kč tak to už je konec světa za dveřma...