selic Ano trefil si to presne na vse pouzivaji tika se kterym ale ani poradne neumi zachazet a jsou ochotny se hadat ze trebas u tika nejde zmenit mac adresa ze to neni mozny ......

• gemb replied to this.

ppp76 a uplne idealne je pouzivat UBNT a ine nez 20/40MHz kanaly, najlepsie 25 alebo 30MHz a mozu si merat takymto sposobom co chcu 🤣

gemb to je taky jeden z duvodu proc nekteri ubnt pouzivaji , protoze nez chovanci vyndaji spektrak tak nejdriv musi naskenovat tikem jinak sem nevidel ze by vytahovali ....

o rok později

Starnet komplet down? :-)

ppp76 byli cca 10 minut komplet down v té době. Všechny linky, web, zákaznická linka. Mám od nich nějaký Velkoobchod a popadalo vše.

10 min je málo.. to by chtělo tak den. Ale myslím si, že ve městech hvězdonet začne ztrácet klientelu. Kvuli optice T-mobile nebo jiným. Někde s nimi udělal přípolož, ale nepovedlo se to všude. Hlavně by mě zajímalo jak se dá taková přípolož vyjednat, když je to přímá konkurence.

laibir nevím proč by lidé z optiky starnetu měli utíkat k dražšímu t-mobilu?

okoun
            Dražší T-Mobile?
            Kde?

Garantovaná cena na 2 roky, to už dokáže přemluvit spoustu lidí.

kmotrik starnet má za 99 Kč 🙂 každopdně tahle cenová válka na optice mi připadá absurdní, škoda že takto neválčí třeba staviltele domů 🙂

okoun vím že starnet dělal akce třeba na půl roku za 99,- a pak plnou částku.

Aktuálně nabízejí internet v lokalitě za 299,- jo byla tam možná sleva za plachtu na plotě atd.
                Dost mě zaujalo že nabízejí IPv6 zákazníkům... V tom mrdníku po akvizicích to musí být sranda.

kmotrik jasný ale tohle moc nikdo neřeší (2 nebo 0,5 let) podstatné je to velké číslo ceny na letáku, po 2 letech ti to také tmobile pěkně spočítá a není vůbec vyloučené že za těch 120 Kč měsíčně nebude instalace zdarma že...

No jestli má T-Mobile potřebu nabízet internet za 120Kč tak to už je konec světa za dveřma...

robotvor potřebu asi nemá, ale krátkodobě to jeho ziskům neublíží a je tu veliká skupina obyvatelstva kterou na to nachytá. A pak už bude rejzovat na ostatních službách. Internet je jen startovní čára pro jejich bussines.

Puski přesně. Bude mít na lidi kontakt, a od drtivé většiny svolení je marketingově kontaktovat, protože si to při podpisu smlouvy na internet nezruší. Takže následuje mohutná masáž s balíčky - TV, mobil, ...

Podle mě taky musí německé matce ukázat, že ta obrovská investice několika desítek mld. ročně do optiky má svůj přínos a nabírají zákazníky.

to je tak když se někdo rozhodně stavět optiku, neudělá si reálný průzkum v místě a potom brečí, že ji má poloprázdně obsazenou tak kope kolem sebe a to doslova 🙂

kozlicek : Opraveno jsem se blbě podíval je to 300/30

whef 34,5 co je to numero?? a neni to az vdsl..

• whef replied to this.

📡 Telekomunikace.cz