gemb ještě jsem tam měl redukci na ubnt ISO jednotky a nešlo to z jednotky sundat.... Musel jsem dost nehezky zabrat.

pelirob Vypnul si tlačítkem ze zadu wifi. Je to tam vidět i na screenu "Enable Wireless Radio" že není zaškrtlé...

...když se nemůžeš rozhodnout jestli váleček nebo krabičku 🙂

...a ještě aktivní přípojka pro svatební salon. Ještě že UBNT dělá takové hezky bílo-lesklé antény :-)

o měsíc později

Tohle mi fakt hlava nebere... Přitom ze štítu by na AP viděli bez potíží.

Museli by vrtat do své zjevně skoro nové fasády!

ludvik No držák na parabolu satelitní televize tam už navrtaný mají 😃 Myšlení toho technika co to spáchal by mě fakt zajímalo...

Víme k tomu prd, ale nějaký důvod k tomu mít musel. Např. to vypadá jako nějaký větší barák a nemusí to mít jediného majitele. Kabel jde od antény do spodního patra, odkud by viditelnost zřejmě nebyla kvůli domu vedle. Pokud horní patro má jiného majitele, nemusí se být schopni domluvit na umístění antény.

darklogic Má to jediného majitele, je to obyčejný vesnický dům. Ta prasárna co zde technik vytvořil je IMHO fakt neobhajitelná. A dost pochybuju že mají souhlas vlastníka té značky.

to bude place a kriku az to nekdo proste se stipackama zobne a nazdar... 🙃 kdepak spatny napad at je to jak chce.

express Za okno ve štítě by to dal i bez žebříku...

Za mě v pohodě, jen bych to preferoval přímo na trubku značky, ať se trošku maskuje.
          Kabel venkovní do 100m, trubka přizemněná, na značce je zobrazen halfduplex, takže nějaký uptime to nasbírá 😉

lkcz jj..Dějou se tady věci 😃 😃

Tady u nas se mi dvakrát stalo ze sem prijel s autem a se zebríkem na strese do jedne lokality "obcanu". zalezu do bytovky na 10 min nastavit wifi... po prichodu zpet k autu urezany kurty a zebrik v prdeli.Za týden se to stalo znova.....
          Od te doby sem tam uz se zebrikem nejel a ted uz netreba jelikoz mam zebrik v dodavce uvnitr a "obcane" jsou vyklizeni...

to neni prostredim, ale vychovou detí v rodine, ktera se dedi po generace.... bohuzel...

📡 Telekomunikace.cz