T-Mobile
Tak to máme zase, trasa z Berouna na Prahu ve velkém PLku, jak tahle společnost chce jako provozovat optickou síť
Neboj, oni si funkčnost sítě pro své koncové zákazníky ohlídají. Serou jen na nás parazity…
Tak tak, stejně jako Vodafone.....
okoun ok. Ruka byla podána 2x, potřetí se snažit nebudu :-)
Jak jsem psal výš, my zas chceme spolupracovat na housingu RR spojů. Tzn. tím pádem i na transportní konektivitě a jelikož mám trošku víc služeb, není až takový problém přidat do toho ty tvoje….
Ale v pohodě hele. Než takhle někoho ukecavat, to si radši domluvim 2-3 POPy ve městech, co mě zajímají a strelim si tam konekt z ČDT / Dialu….
Ahoj, neřešil někdo podobný problém?
Kamarádovi jsem šel včera přepnout ZyXEL VDSL modem do bridge a za to píchnout MikroTika. DSL se navázalo, PPPoE už ale ne. Myslel jsem si, že jsem něco podělal, ale konfigurace modemu i Tiku byla OK. Strčil jsem tam rezervní ASUS VDSL modem, který se spojil na DSL, ale PPPoE taktéž nic
pomohlo až když jsem na tom ASUSu natvrdo naklonoval MAC adresu toho ZyXELu, pak se to rozeběhlo.
Chtěl jsem se tedy zeptat - je toto normální chování u T-M? U O2 na druhé přípojce s tím nemám žádný problém. Jediný rozdíl tam je, že O2 je na RČ a T-M na IČO. Typky na infolince zněly, jako že ani neví, co to je nějaké DSL.
Děkuji. :-)
Mám dojem že mi kdysi technik od Cetinu říkal něco o nutném timeoutu, tedy nechat to delší dobu (10 minut?) vypnuté, Cetin pak "zapomene" původní MAC a pak až zapojit to nové. Ale co je na tom pravdy ... nevím.