Tak tak, stejně jako Vodafone.....

gemb ? tady vůbec nejde o nějaké 10Gb okruhy tady jde o 1Gb okruhy prostě tragedie

• cmgn replied to this.

okoun proč jsi stále u TMCZ a nevezmeš něco lepšího?

Klidně mi napiš PM, kde to je a můžeme domluvit spolupráci. Já zas výměnou budu chtít housing nějakých RR spojů na tvých sitech pro B2B linky. :-) - koncáci mě nezajímají jinde než na optice :-)

cmgn v prdélkách si právě moc nemůžeš vybírat koho si vezmeš a nebo máš cenu o 3000 za měsíc více 🙁

• cmgn replied to this.

okoun všechno se dá řešit. Slovo nejde neznám. Maximálně neumím. Ale nejde, to prostě nee :-) jestli se o tom chces pobavit, klidně napiš.

cmgn Slovo nejde neznám.

Já tě chytnu na to slovo. Neumíš poslat, co slíbíš...

• cmgn replied to this.

cmgn jasně neumí sehnat za slušnou cenu, poptával jsem vodafone, cetin, všechno drahotka, jsou to malé okruhy protože naše síť je hodně roztříštěná a nemůžeme to řešit jednou tlustou lajnou kde by se dala handlovat cena 🙂

• cmgn replied to this.

miract jo, to máš recht. Jsou v autě tam co před tydnem. Zítra jde kolegyně na postu, zaridim. Prosím, pro jistotu, pošli mi ještě dopo sms, ať na to nezapomenem ;-)

okoun ok. Ruka byla podána 2x, potřetí se snažit nebudu :-)

Jak jsem psal výš, my zas chceme spolupracovat na housingu RR spojů. Tzn. tím pádem i na transportní konektivitě a jelikož mám trošku víc služeb, není až takový problém přidat do toho ty tvoje….

Ale v pohodě hele. Než takhle někoho ukecavat, to si radši domluvim 2-3 POPy ve městech, co mě zajímají a strelim si tam konekt z ČDT / Dialu….

o rok později

Ahoj, neřešil někdo podobný problém?

Kamarádovi jsem šel včera přepnout ZyXEL 💩 VDSL modem do bridge a za to píchnout MikroTika. DSL se navázalo, PPPoE už ale ne. Myslel jsem si, že jsem něco podělal, ale konfigurace modemu i Tiku byla OK. Strčil jsem tam rezervní ASUS VDSL modem, který se spojil na DSL, ale PPPoE taktéž nic 😃 pomohlo až když jsem na tom ASUSu natvrdo naklonoval MAC adresu toho ZyXELu, pak se to rozeběhlo.

Chtěl jsem se tedy zeptat - je toto normální chování u T-M? U O2 na druhé přípojce s tím nemám žádný problém. Jediný rozdíl tam je, že O2 je na RČ a T-M na IČO. Typky na infolince zněly, jako že ani neví, co to je nějaké DSL.

Děkuji. :-)

Mám dojem že mi kdysi technik od Cetinu říkal něco o nutném timeoutu, tedy nechat to delší dobu (10 minut?) vypnuté, Cetin pak "zapomene" původní MAC a pak až zapojit to nové. Ale co je na tom pravdy ... nevím.

svestka Tak to by mě nenapadlo, děkuji.
                Zkusím to někdy nastavit a otestovat. 10 minut jsem nikdy nečekal, jsem byl netrpělivý 😃

📡 Telekomunikace.cz