Sledovanitv.cz, diskuze
4net.tv přešlo na novou platformu V4. O2 se na to chystá. Sledovanitv to asi čeká. Za mě je teď napřed 4net.tv
Paráda opět po kolikáté výpadek za poslední cca dva měsíce? Zlaté DVB-T2....
3com Ano, přesně tak. Když chtějí lidi po ISPcích televizi, lze jim nabídnout montáž DVB-T2 příjmu. Nespočet domácností už jsem takhle přehodil na pozemák, a to jak z kabelovek, satelitu, tak i z IPTV. A kolikrát myslíte že mi někdo z nich volal že mu nejde televize? Ani jednou!
Základem je použít kvalitní anténu, v 95 procentech případů není potřeba ani zesilovač. Materiál a případné zesilovače beru od p. Malého z Brna ( antena.cz ), antény zásadně český Vaten. Co jsem koukal okolo, mnoho ISPíků to takto taky nabízí a věřte, ušetří se tím mnoho nervů s IPTV.
V pozemáku jsou všechny hlavní stanice a díky HbbTV je vyřešen u těch nejdůležitějších i archiv. Co si budem, 90 % lidí tohle bohatě stačí. Je to za 0 korun měsíčně a spolehlivost je víc než perfektní. A na to lidi slyší.
- Upraveno
IPTV je stejně mrtvá věc, až to konečně parta ČT + Nova + Prima pochopí a zrealizuje společný archiv, nikdo to moc používat nebude. Já nevím jak vy, ale já mám SledováníTv zadax, ale nemám to v telce ani spárovaný. Koukám v podstatě jen na Netflix + TV+ a HBOGO
- Upraveno
Basty: patrně 4net.tv čtvrtá verze. Jen u téhle verze vše zahodil a napsaly znovu. Není to aktualizace stávající platformy V3, ale vše je napsaný a postaveny nově. Používám cca rok a spokojenost.
- Upraveno
Admin edit: Porušení pravidel fóra, bod 1.2
cmgn My si prevadzkujeme TV sluzbu viacmenej sami (s kolegami z inej regionalnej ISP firmy), viac ako 10 rokov, a je to strasny vopruz... Clovek sa musi kazdu chvilu trtkat s nejakou zmenou zmluvy, vymyslami vysielatelov, vykazmi, zmenami, rekonfiguraciami... Cela TV platforma nam nepadla ani nepamatam, ale jednotlive streamy su zavisle na vysielateloch a distribucnej trase, a ono je to vlastne jedno kde a preco sa to zdrbe, zakaznik za to vynada nam. Zozerie to cele mrte casu, elektriny, prenosoveho pasma, je s tym daleko viac roboty ako s internetom, a viacmenej to ledva zarobi na naklady. A este aj tak sa s tym tazko konkuruje velkym, lebo oni maju na nakup programov nizsie ceny, vzhladom na objemy.
Nemam rad ten pocit bezmocnosti pri outsourcovanych rieseniach, ked mozem v pripade poruchy len drzat palce dodavatelovi a cakat kym to opravi, ako tuto vy pri SledovanieTV.... Ale v tomto pripade nie je ziadna vyhra ani robit si to sam, pretoze kvoli tomu aby veci bezali, musi clovek kazdu chvilu nieco riesit/menit/upravovat tak ako si vysielatelia zmyslia. A v podstate zadarmo. A ked si popri tom uvedomujem, ze to vlastne prevadzkujem srackovod ktorym sa tie sracky nalievaju ludom do hlav... No skutocne strasny vopruz. :
Zdar panove, my jsme migrovali k 4netu . Před týdnem. O poslednim vypadku sledovanitv jsem tak nastesti vedel jenom z fora a z emailu :-) . Měsíc technici postupne v klidu objeli kliose, prenastavili STBoxy, seznámili je s pro ně novým prostředím . Ten, kdo nevydrží v domácnosti s druhou polovičkou bez TV si zaplatil u nas i instalaci DVBTečka a mam svaty klid...