ladik Je v tom wapka, ale ne jen tak vlozena do ohniska jako u stouracek tady jede pres zrcatko

Špatná kvalita

Sak pisu neni to dostelovany btest bezi z jednotky na jednotku , jde o to ze to nepada ani v tech sra**ch co ted padaj a lepi se na vse , PL to ma protoze to bezi na max pokud to omezim trebas na 600/600 tak PL neni zadnej

ppp76

Jak to směrujete ? Přímo na daný TX sektor nebo os pohledu puškohledem? Na tu vzdálenost to asi ani nejde ne 🙂

jezdec zamerovany to bylo zatim jen opticky , zamerovac primo na danej produkt by meli mit pristi tejden az bude dam info po presnem zamereni , ted sem na to jen prikladal kukatko z nraye a nejak to steloval , podle vypoctu to mam nasmerovany jeste blbe cca o 5dB

kozlicek uz sem psal ze nemam na cem bych TCP generoval mam tam jen 3011 pres ktery tece normalni provoz kolem 500mb, TCP testem bych zabil klientum linku , pokud pocasi dovoli a bude zamerovaci aparat, pristi tyden to presunu na jiny misto (o 120m vetsi vzdalenost ) kde mam 4011 a udelam nove testy i v TCP a ostrem provozu

neodolal sem a udelal test na 4,1 km obycejny nijak upravovany NRAY ... ano za dobreho pocasi a berte to jen jako test
      https://imgur.com/CnQ7e5Y

ladik Taky jsem nad tím přemýšlel. Pokud jsem se díval z mobilu, nedalo se přečíst jediné písmenko/číslo. Na počítači je to v pohodě....

ladik kdyz si to na imgur rozkliknes tak se to zvetsi

Ale malo. musim v Chrome udelat zoom cele stranky a pak uz je to rozostrene, ale precist to jde.

Přesně to jsem řešil hned na začátku... Na mobilu blbý.... Používejte jiné. To imgbb je fajn

Nebo to vkládejte přes [img]url.jpg[/img] rovnou sem, pak je kvalita v pohodě.

📡 Telekomunikace.cz