ppp76

Jak to směrujete ? Přímo na daný TX sektor nebo os pohledu puškohledem? Na tu vzdálenost to asi ani nejde ne 🙂

jezdec zamerovany to bylo zatim jen opticky , zamerovac primo na danej produkt by meli mit pristi tejden az bude dam info po presnem zamereni , ted sem na to jen prikladal kukatko z nraye a nejak to steloval , podle vypoctu to mam nasmerovany jeste blbe cca o 5dB

kozlicek uz sem psal ze nemam na cem bych TCP generoval mam tam jen 3011 pres ktery tece normalni provoz kolem 500mb, TCP testem bych zabil klientum linku , pokud pocasi dovoli a bude zamerovaci aparat, pristi tyden to presunu na jiny misto (o 120m vetsi vzdalenost ) kde mam 4011 a udelam nove testy i v TCP a ostrem provozu

neodolal sem a udelal test na 4,1 km obycejny nijak upravovany NRAY ... ano za dobreho pocasi a berte to jen jako test
      https://imgur.com/CnQ7e5Y

ladik Taky jsem nad tím přemýšlel. Pokud jsem se díval z mobilu, nedalo se přečíst jediné písmenko/číslo. Na počítači je to v pohodě....

ladik kdyz si to na imgur rozkliknes tak se to zvetsi

Ale malo. musim v Chrome udelat zoom cele stranky a pak uz je to rozostrene, ale precist to jde.

Přesně to jsem řešil hned na začátku... Na mobilu blbý.... Používejte jiné. To imgbb je fajn

Nebo to vkládejte přes [img]url.jpg[/img] rovnou sem, pak je kvalita v pohodě.

To je tedy hezký jak to Peterka zase rozjíždí v nový frekvenci, ale totálně kašle na support starších zařízení a kontakt se zákazníky. Jezdím po bazarových nákupech na ispforu asi třetí rok, ale nikdy jsem od nikoho neslyšel na toho člověka dobré slovo, ani od jeho bývalých kolegů. Zrovna dneska jsem se o něm s dalším členem ispfora bavil a zase jsem se akorát dozvěděl jak marnej to je člověk. Aniž bych s ním měl nějaký osobní problém, fakt by mě zajímalo, proč s ním někdo ještě jdete do další technologie? Vážně to stojí za to?

jakduch to by aj mna zaujimalo aky zmysel ma kupovanie vselijakych bastlov...

No ja nevim jak komu ale jak vy pisete bastly me to vsade chodi ( i kdyz nejaky porodni bolesti byly to priznavam , ale vse se vyresilo ) , 10G a 17G mam jest estale nekolik a dobe kdy jsem portreboval do horni dolni dostat 100M pro par lidi to bylo ideal reseni

jakduch nevim jak u koho ale uz jsi videl nekdy jak trba vypada vyvojovy a vyrobni zavod od Siae. Kazdej musi pochopit ze p. Peterka st zajistuje vyvoj a mladsi nasazeni plus maji jednoho dva techniky. Proste oneman show. Jako co se tyce servisu sice to trva ale vzdy jsem se dockal. 😉

📡 Telekomunikace.cz