neodolal sem a udelal test na 4,1 km obycejny nijak upravovany NRAY ... ano za dobreho pocasi a berte to jen jako test
https://imgur.com/CnQ7e5Y

ladik Taky jsem nad tím přemýšlel. Pokud jsem se díval z mobilu, nedalo se přečíst jediné písmenko/číslo. Na počítači je to v pohodě....

ladik kdyz si to na imgur rozkliknes tak se to zvetsi

Ale malo. musim v Chrome udelat zoom cele stranky a pak uz je to rozostrene, ale precist to jde.

Přesně to jsem řešil hned na začátku... Na mobilu blbý.... Používejte jiné. To imgbb je fajn

Nebo to vkládejte přes [img]url.jpg[/img] rovnou sem, pak je kvalita v pohodě.

To je tedy hezký jak to Peterka zase rozjíždí v nový frekvenci, ale totálně kašle na support starších zařízení a kontakt se zákazníky. Jezdím po bazarových nákupech na ispforu asi třetí rok, ale nikdy jsem od nikoho neslyšel na toho člověka dobré slovo, ani od jeho bývalých kolegů. Zrovna dneska jsem se o něm s dalším členem ispfora bavil a zase jsem se akorát dozvěděl jak marnej to je člověk. Aniž bych s ním měl nějaký osobní problém, fakt by mě zajímalo, proč s ním někdo ještě jdete do další technologie? Vážně to stojí za to?

jakduch to by aj mna zaujimalo aky zmysel ma kupovanie vselijakych bastlov...

No ja nevim jak komu ale jak vy pisete bastly me to vsade chodi ( i kdyz nejaky porodni bolesti byly to priznavam , ale vse se vyresilo ) , 10G a 17G mam jest estale nekolik a dobe kdy jsem portreboval do horni dolni dostat 100M pro par lidi to bylo ideal reseni

jakduch nevim jak u koho ale uz jsi videl nekdy jak trba vypada vyvojovy a vyrobni zavod od Siae. Kazdej musi pochopit ze p. Peterka st zajistuje vyvoj a mladsi nasazeni plus maji jednoho dva techniky. Proste oneman show. Jako co se tyce servisu sice to trva ale vzdy jsem se dockal. 😉

jakduch Měli jsme od něj spoje od jeho prvních 10GHz/34Mbit, přes 9GHz/MKT a 10GHz/MKT. Bohužel na posledních několik mailů ohledně 10GHz/MKT už ani nepřišla odpověď 🙁 Přitom by stačilo napsat "sorry, tohle už nepodporujeme". Takže jsem z toho podobně rozpačitej ...

s_a_m tak nečekal bych nějaký korporátní servis, ale přesně jak píše @mac78 když ani nakomunikuje.. Když jsme k němu dali na opravu spoj, a dali místo něj provizorní náhradu, byla oprava klidně na několik měsíců, to už bylo snazší koupit něco nového a starý spoj vyhodit. Jenže když už se mu dalo dovolat, tak zase slíbil dodání v blízké době.. (a pak zase sehnat nešel a pak zase nic neměl).
      Jo a nejlepší bylo když jinému ISP slíbil větráčky do jednoho spoje, jen poslat.. už to budou dva roky, a ještě je neviděli.. 😃 Dvakrát řekl že je objedná, pak se odmlčel a pak řekl že jsou objednané, ale nikdo je dosud neviděl.

Obdivuji práci pana Peterku těch spojů M2 jsme měli kopu a potom 1528 v řádech desítek a už tenkrát byla ta komunikace váznoucí. Ale jako člověka si ho vážím i jeho krokům prolití vychovancum.
      Ale spoj už bych asi nechtěl, ne že by to byly špatné spoje, ale spíše kvůli servisu. I když je pravda za ty prachy oproti ostatním se dá držet náhradní jednotka. A nebo nedrzet a koupit si jiného výrobce.

Cawte.
      Viete mi povedat, ake su vase realne skusenost s MikroTik Wap60sektor vs 3-4 klienti. Bavme sa o tom, ze klienti budu
      LHG60Ghz, alebo Nray. Cube a pod sracky asi davat nebudeme. Jedna sa o vzdialenosti 550-700 m. Nejedna sa o rychlosti, ale o stabilitu. Lebo citam, ze niekomu to chodi a niekomu nie ..... Ma niekto viac ako 4 klientov ?? Dikes sa odpovede

wwire Az tak zle to je ????
        mame totizto pre wap vs LHG a nevieme o tom , ale je to v mode PtP a na 250m myslim .....

📡 Telekomunikace.cz