jendo75 umi 66000 jen to musis nastavit pres prikazovku

pintero
tak inak, ake mate skusenosti, ake mate max vzdialenosti ? Hladam nieco na cca 1500m, ale aby to nevypadavalo pri silnejsom dazdi, lebo LGH vypadne

Predevcerejsi umělý déšť způsobil že vsechny P2MP zdechly.
    Na X3 sektorech. Zákazníci od 80m-360m naskalay až okolo oběda jak vylezlo sluníčko.
    Cube, sxt, WAP vsio. Bylo to oblastní. Jenom dva sektory v rádiusu 5km.
    Vždy to je o místních podmínkách.

cheprer a co tym zakaznikom ako hovorite? ako sorry ale aby mi neisiel nete pol dna kvoli dazdu to ne...

gemb Nic, na Cube naskočila 5GHz záloha a poklesu na 80Mbit si všimnul jenom jeden člověk a Cube lite jsou všechny namontované pod střechou, aby na ně nesněžilo a nevypadl ani jeden 🙂

Na jedný polarizaci v 5Ghz dáváte 80Mbit? To mě řekni jak 🙂

jakduch Hele nevím kdo jsi, ani mě to moc nezajímá. protože špíny je všude dost, máš nějakou osobní zkušenost? Neprodával jsem spoje s dvouletou zárukou proto, abych se o ně staral ještě v důchodu, třeba takhle fungují ostatní, ale to nebyl nikdy můj plán. Jdi a nech si po záruce opravit AirFiber, nebo nebo CCRko od Tiku a pak mi řekni jak si pochodil. Moje bývalé kolegy dělím na ty co jsem je vyhodil a na ty, kteří pochopili, že v naší firmě pro ně už není místo. Někteří kradli a když už to dál nešlo, tak raději zahli kramle. Mnozí z nich v tom i nadále pokračují, ale naštěstí ne u nás. Větráčky si klidně kup v GMku ona jich většina po 5 letech odešla. Jo vy naše spoje používáte i po 10 letech no to je fajn..
            Jinak nové 60 už jsou hotové, cena cca 23tis Kč za spoj. Objednávky do e-mailů.

selic fajn, takze zasierate dve pasma zaroven 😃 uz len to by mi chybalo 😃

gemb a ty s tvejma 30MHz sezeres kolik kanalu? 🤣 Ona jeho 5GHz netece, dokud komunikuje 60G, takze nezasere 😉 Sektor tam uz muze mit pro jine klienty, jen vyuzil pripojeni cube ...

iTomB ty zozeres 2160MHz ultra efektivne na max 8 klientov 😃 takze pss...k veci..spravili ste separatne 5Ghz sektor kde pripajate z cube 5GHz cast a 60GHz pripajate voci vapkam?

gemb ten ktery neplaca pasmo jako ty ... Ja 60G fakt bezne nepripojuju klienty, ale ani nezabiram 2 kanaly na 5GHz jen pro to, abych klientovi dopravil o 5Mbps navic ...

ladik sprej nema ziadny dlhodoby vyznam len tka si vyhodit prachy 😃

Ahoj, Na pár spojích LHG 60 se nám občas na vteřinku rozpojí viz log v obrázku. Děje se to většinou jen v nočním klidu. Poradíte co s tím a proč to dělá?

schrapnel jj napis na podporu a pocitej s tim ze se nic nedozvis. Tenhle vypadek je daleko vetsi protoze ta hlaska do logu se zapise az po vypadku na 1000ms+ takze i kdyz v logu nic nemas tak spoj nemusi prenaset data.

📡 Telekomunikace.cz