- Upraveno
Diskuze k pásmu 60 GHz
Od včerejšího večera to padalo, teď začalo hustě chumelit a už to jede Zkusím to rozhodit na dva sektory...
Dnes jsem měl totožý problém. Zkoušel jsem FW, downgrade. Odeznělo to až po přelazení na 66000....
že by přišel hvězdobijec do lokality?
gemb to jsem zazil pri zaruseni , jak zminuje okoun onu firmu .... co na tom ze jsem to mel registrovany ..... naskenovavakl sem je za se signalem 20 ale dalsi antena asi o 20 stupnu jejeich smerem uz sem to mel za 60 nahradil sem to narayem a at si trhnou nohou ... uz to jede ok , lhg sem zkusil jinde a slape jako vino
Mráz = velký problém.
Že by se opakoval problém metrolinqu? :-D Nebo budeme dodělávat topítka dovnitř :-D
- Upraveno
PtMP? Ani teď v zimě?
mame oboje. ptp vic... tohle je mp? Pokud muzes dej tam vysokou frekvenci a mej na vsech stejnou verzi... Je potreba i mit fakt cistou fres.
Nejvyšší povolenou frekvenci mám na uplinku, nechci ho shodit. Ostatní se chovají tak nějak stejně. Verzi samozřejmě mám stejnou. Myslím, že 6.48 jede zatím nejlíp ze všech. Jeden z klientů má lízlou fresnelku stromem a zatím se chová nejlépe
link downs 568 tu je este co ladit...
Často se tady píše doladit spoj. Co si pod tím mám představit - mohu ovlivnit směr a frekvenci. Něco dalšího mi uniklá?
Mám tady teď jeden oříšek - nové Cube proti WAPx3 (jako 7. v pořadí) po připojení masivní odpojování v řádu desítek sekund a navíc to začalo odpojovat i do té doby fungujících prvních 6 klientů. Výhled perfektní, vzdálenost cca 150 m.
Zkusil jsem dalšího nového klienta a stejné. Může být vadná serie?
Mirek
- Upraveno
Ne, to bude tim, ze max sice pisou 8, ale 6 je "relativne" stabilnich a vice ani tuk.
Uz se to tu vyse psalo.
gemb Nadávám tu na to už druhý den co začaly mrazy, ten počet downs je asi za den. Taky jsem poznal že je to špatný... Raději poraď jak "ladit".
mirek_k To by mě taky zajímalo, asi nějaká černá magie Mikrotik komunity.
ladik Potvrzuji, ale problémy mám i na sektorech, kde jsou 3 klienti.
basty hele ta frekvence možná trochu pomohla, nebo je to placebo. Možná v době testování frekvence jsem nepočkal až se ustálí sektory. Přes noc jsem tam nechal nejvyšší a vypadá to líp, už jsem u jednotek výpadků, ne stovek