soban Ano o GSM repeateroch viem, sice nemam osobnu skusenost ale z toho co som pocul vraj to nie je uplne legalne a ze vraj sa stava aj to ze to relativne vyrazne ubera signal okoliu (susedom), ktori by mohli zbytocne robit problemy. A pocul / cital som este jedno negativum (aj ked si uvedomujem ze to je na polemiku) ze zosilovace tohto typu mozu prinasat potencialne zdravotne rizika.
Su aj SK VOIPy bez pausalnych poplatkov len za volania, Uvidim, zatial to skusim "postavit" sam viac menej zo zvedavosti a ked sa mi to podari budem hladat riesenie ako "obist" alebo minimalizovat poplatky za prenajom cisla apod. a ak sa to podari, tak potom uz iba nastavim presmerovanie prichadzajucich hovorov na O2 na VOIP cislo a volat z VOIP ked budem bez signalu,
Asi niektori z Vas budu argumentovat ze sa neoplati / nie je efektivne z pohladu koncovych cien fungujucich VOIP sluzieb, "vymyslat" a stracat cas nejakym self hostom VoIP, ale mne nevadi to vyskusat. Mozno ked sa do toho pusim tak zistim ze to nepojde alebo je to kravina, ale mozno sa mi to podari relativne zmysluplne rozchodit, uvidime...